هوم فود
 

نکات آشپزی در پخت برنج

بعد از ده دقيقه جوشيدن، يک قاشق چای خوری زاج يا نيم استکان آب ليمو يا سرکه به آن اضافه کنيد.
اگر بخواهيد برنج سفيد باشد، وقتی در حال جوشيدن است کمی ماست زده شده در آن بريزيد.

برطرف کردن دودزدگی پلو و چلو
وقتي بوی دودزدگی بلند شد، فوراً بايد دم کنی را از سر ديگ برداشته و آتش را ملايم کنيد. سپس يک استکان آب از کنار ديگ داخل ته ديگ نموده و يک قطعه نان روی برنج قرار دهيد، پس‌ از سه دقيقه دم‌کنی را دوباره بگذاريد، به کلي دودزدگی رفع می شود.
روش ديگر آن است که وقتی پلو دود زد، فوراً يک عدد زغال را در دستمال تميزی بپيچيد و داخل قابلمه يا ديگ، روی برنج بگذاريد تا دودزدگی رفع شود.

 
 
برطرف کردن کم نمکی پلو
اگر هنگام دم کردن پلو معلوم شد که نمک ندارد، فوراً مقداری آب نمک تهيه کرده و با آب روغن مخلوط کنيد، سپس آن را بوسيله‌ کفگير بر روی تمام قسمت‌های پلو بريزيد؛ بی نمکی آن کاملاً رفع خواهد شد.
 
 
برطرف کردن شوری پلو
اگر هنگام پخت کته و موقع جوشیدن برنج در آب، متوجه شدید که برنج خیلی شور شده است، داخل آب برنج چند تکه سیب زمینی پوست کنده بریزید. سیب زمینی، شوری غذا را به خود جذب می کند. اگر قبل از آبکش کردن برنج متوجه شوری آن شدید، موقع آبکش کردن، مقدار آب بیشتری روی برنج آبکش شده بریزید. اگر دیگر کار از کار گذشته بود و کاری برای جبران شوری برنج نمی توانستید انجام دهید خورش را کم نمک بپزید.
 

دیدگاهتان را بنویسید

سبد خرید
  • سبد خرید شما خالیست